Az autós társadalomban manapság igen divatos a karosszériafóliázás. Sokan nem tudják, hogy hajójukat is egyedivé varázsolhatják fóliázással. A hajófóliázás költséghatékonyabb és gyorsabb megoldás, mint a festés, így rövid idő alatt megvalósítható. Speciális élzáró réteggel, illetve tapadóhíddal kell megerősíteni a fóliát, mely ezáltan garantáltan tartós megoldássá válik.

hajofoliazas 02

Hatalmas színválaszték

Több száz szín teszi lehetővé, hogy fantáziád ne ütközzön akadályokba. Lehet az elképzelés valami élénk fényes szín, vagy matt esetleg selyemfényű, vagy akár textúrált vagy flip flop fólia. Ha nem talál a tulajdonos a több száz szín közül ízlésének megfelelőt, lehetőség van egyedi design megvalósítására is, hiszen a 3M nyomtatható fóliák minősége, tartóssága is megfelel a hajófóliázásnak.

Költséghatékony megoldás

Az újra festés árának töredékéért varázsolhatod újjá hajódat. Gyorsabb és egyszerűbb megoldás, mint a festés, mivel itt nem kell pormentes helyre szállítani a hajót, mivel a hajófóliázás szabadtéren is elvégezhető. Amennyiben eladnád hajódat, de a vevőnek nem tetszik az általad választott fólia színe, az eltávolítást maradéktalanul el lehet végezni.

hajofoliazas 01

 Előnyök

A hajófóliázásnak számos előnye van. Új hajó vásárlása esetén minimális a kínálat az új hajótest színét illetően, valamint az elérhető néhány szín is csak extra felárért választható. A fóliázásnál ezzel ellentétben közel 300 szín közül válaszhatsz. A fóliázott felület továbbá védelmet is nyújt a környezeti behatások ellen. A hajófóliázás használt hajók esetében is kiváló alternatívája a festésnek, hiszen minimális idő alatt új színben pompázhat szeretett hajód. Amennyiben a hajó festése már nem tökéletes, mert hajszálrepedések találhatóak a felületén, vagy már fakó a színe, nem szükséges újra csiszolni, illetve újra festeni a hajótestet, a hajófóliázás akár 1 nap alatt is megoldható.

hajofoliazas 03

Belső felújítás

A 3M Di-Noc belsőépítészeti fóliáink lehetővé teszik, hogy akár pár nap alatt felújítsuk a hajó teljes belső terét, bontás, fúrás faragás nélkül, egy átalakítás árának töredékéért. Fóliáink nem csak látványra, hanem tapintásra is valódi fa, fém, kő, vászon hatásúak.